THRILLER 16s

14,90

TTC

De THRILLER, met zijn 16 kleurrijke schoten, is de definitie van een “Best Deal” op het gebied van vuurwerk. Het levert een adembenemende pyrotechnische show met een nieuw schot om de 25 seconden en een indrukwekkende reikwijdte van 30 meter. Met minimale kosten biedt het maximale impact om al uw vieringen op te fleuren.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

Elke schot van de THRILLER 16s is een explosie van levendige kleuren en boeiende effecten. De betoverende patronen die in de lucht dansen maken het de perfecte keuze om een verjaardagsfeest, een bruiloft, Nieuwjaar of een andere speciale gelegenheid op te fleuren.

Dit product is ontworpen om een kwalitatieve pyrotechnische ervaring te bieden, terwijl strikte veiligheidsnormen worden nageleefd. U kunt dus met gemoedsrust van uw show genieten.

Transformeer uw vieringen in een magisch moment met de THRILLER 16s. De indrukwekkende vuursnelheid, reikwijdte en kostenefficiëntie maken het de ideale keuze om de lucht boven uw speciale momenten te verlichten.

Ontdek vandaag nog dit pyrotechnisch wonder en maak u klaar om betoverd te worden door een werveling van kleuren. De THRILLER 16s staat klaar om een vleugje verwondering toe te voegen aan uw vieringen!