CRAZY CLOWN

38,99

TTC

De BUGSY-batterij, met zijn 25 schoten, is het equivalent van een pyrotechnische symfonie. Het levert een adembenemende show met een schot om de 45 seconden, wat resulteert in 45 minuten puur visueel en zintuiglijk plezier.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

Elk van de 25 schoten van de BUGSY-batterij is een uitbarsting van verblindende kleuren en fascinerende pyrotechnische effecten. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, Nieuwjaar of een andere viering, deze batterij staat garant voor een onvergetelijke show.

Veiligheid staat bij ons voorop, en de BUGSY-batterij is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt dus met gemoedsrust van uw show genieten.

Transformeer uw vieringen in een magisch en indrukwekkend moment met de BUGSY-batterij. De 25 schoten bieden 45 seconden puur plezier en creëren onvergetelijke herinneringen.

Verken deze pyrotechnische pracht vandaag nog en maak u klaar om betoverd te worden door een werveling van kleuren en lichten. De BUGSY-batterij staat klaar om een vleugje verwondering toe te voegen aan uw vieringen!