Moon Dance 68 Shots “new”

69,99

TTC

De Moon Dance 68 Shots “new” is de essentie van pyrotechniek en biedt een ongeëvenaarde vuurwerkervaring. Compact en gevarieerd, dit assortiment levert een schitterende pyrotechnische show bestaande uit 68 spectaculaire schoten.

Met een indrukwekkende lading van 430 gram kruit neemt de Moon Dance je mee op een adembenemende visuele reis. Gedurende een uitzonderlijke periode van 70 seconden zul je versteld staan van een verscheidenheid aan kleuren en boeiende effecten die de lucht verlichten.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

Of het nu voor een verjaardagsfeest, een bruiloft, een speciale avond, of gewoon om een avond met vrienden op te fleuren is, de Moon Dance creëert een magisch en gedenkwaardig moment. De kleurrijke explosies, twinkelende sterren en fascinerende patronen maken van elk evenement een groots spektakel.

De indrukwekkende hoogte van 50 meter die de vuurpijlen bereiken, voegt een duizelingwekkend element toe aan deze hemelse show. De 68 schoten zijn gecoördineerd om een onvergetelijke pyrotechnische ervaring te bieden.

De Moon Dance 68 Shots “new” belooft hoogwaardig entertainment en optimale veiligheid, in overeenstemming met de strengste normen. U kunt dus met vertrouwen van uw show genieten.

Maak je klaar om de lucht te verlichten en onschatbare herinneringen te creëren met de Moon Dance. Zijn hyper-gevarieerde compactheid en indrukwekkende duur van 70 seconden maken het een onmisbare keuze voor uw vieringen.