TORPEDO 48 SHOTS

34,99

TTC

De TORPEDO-batterij, met zijn 48 schoten, belichaamt de hoogste graad van pyrotechnische kracht. Met een adembenemende onafgebroken show elke 40 seconden gedurende een half uur is deze compacte creatie gewoonweg indrukwekkend. En het beste van alles? De prijs is zeer redelijk, waardoor TORPEDO een echte “Best Sale” is.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

Elk van de 48 schoten van de TORPEDO-batterij creëert een explosie van kleuren en boeiende pyrotechnische effecten. Gedurende 30 minuten verandert deze batterij de lucht in een meesterwerk van pyrotechniek, of het nu voor een bruiloft, een verjaardagsfeest, Nieuwjaar of een andere viering is.

Het indrukwekkende prijs-kwaliteitsverhouding van TORPEDO garandeert een kwalitatieve pyrotechnische ervaring tegen een betaalbare prijs. Alle strengste veiligheidsnormen worden nageleefd, zodat u met vertrouwen van uw show kunt genieten.

TORPEDO staat klaar om uw vieringen om te toveren tot een groots moment. Deze compacte batterij is een echte ster in de wereld van de pyrotechniek, klaar om de lucht te verlichten tijdens uw speciale momenten.

Ontdek vandaag nog dit pyrotechnisch wonder en maak u klaar om onder de indruk te zijn van een onvergetelijke pyrotechnische show. TORPEDO is er om een vleugje verwondering toe te voegen aan uw vieringen!