PHOENIX 25 shots

27,99

TTC

De batterij PHOENIX, met zijn 25 schoten, is het juweel van de vuurwerkkunst. Het levert een doorlopende pyrotechnische show, met een schot om de 30 seconden, gedurende een ongelooflijke duur van 40 minuten. Deze compacte batterij is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar kleurrijke, schitterende en knetterende effecten om hun vieringen op te fleuren.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

Elk van de 25 schoten van de PHOENIX-batterij is een uitbarsting van levendige kleuren en schitterende pyrotechnische effecten die dansen in de lucht en een echt vuurwerk van lichten creëren. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, Nieuwjaar of een andere speciale gelegenheid, PHOENIX voegt een vleugje magie toe aan uw evenement.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, en de PHOENIX-batterij is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt dus met gemoedsrust van uw show genieten.

Transformeer uw vieringen in een magisch en stralend moment met de PHOENIX-batterij. De kleurrijke, schitterende en knetterende effecten maken het tot een onvergetelijke pyrotechnische ervaring.

Verken dit pyrotechnisch wonder vandaag nog en maak u klaar om betoverd te worden door een werveling van kleuren. De PHOENIX staat klaar om een vleugje verwondering toe te voegen aan uw vieringen!