Mr BIG 93 shots

149,99

TTC

De Mr. Big-batterij, met zijn 93 schoten, levert een ongeëvenaarde vuurwerkshow. Een automatische vuurwerkshow van 2 minuten en 30 seconden met gevarieerde en zeer indrukwekkende effecten. Nummer 1 in België, een must-have voor kenners. Verblind uw vieringen met Mr. Big.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

De batterij Mr. Big, met zijn 93 schoten, biedt een ongeëvenaarde vuurwerkshow. Deze automatische vuurwerkshow duurt 2 minuten en 30 seconden en bevat een verscheidenheid aan verbluffende effecten. Dit grootschalige spektakel bereikt zijn hoogtepunt met een indrukwekkend finale-boeket dat een blijvende indruk achterlaat bij degenen die het zien. Het is dan ook geen verrassing dat het als nummer 1 in België wordt gerangschikt. Mr. Big is een complete vuurwerkervaring ontworpen voor fijnproevers, een onvergetelijke ervaring die uw vieringen zal verblinden.

Transformeer elke gelegenheid in een magisch evenement met de batterij Mr. Big. Zijn gevarieerde en spectaculaire effecten verlichten de lucht op een onvergetelijke manier. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit, en deze batterij is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat u met gemoedsrust van dit spektakel kunt genieten.

Ontdek nu dit grootschalige spektakel en bereid u voor om onder de indruk te zijn. Mr. Big staat klaar om uw vieringen te verblinden.