Bugsy

10,50

TTC

De BUGSY-batterij, met zijn 16 schoten, is de essentie van de vuurwerkkunst. Het levert een doorlopende pyrotechnische show met een schot om de 20 seconden en een ongelooflijke duur van 40 minuten. Zijn intensieve effecten nemen het publiek mee in een betoverende visuele wervelwind.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

Elk van de 16 schoten van de BUGSY-batterij is een explosie van levendige kleuren en intense pyrotechnische effecten, wat resulteert in een echt vuurwerk van lichten. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, Nieuwjaar of een andere viering, de BUGSY-batterij staat garant voor een onvergetelijke show.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, en de BUGSY-batterij is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt dus met gemoedsrust van uw show genieten.

Transformeer uw vieringen in een magisch en intens moment met de BUGSY-batterij. De gevarieerde en krachtige pyrotechnische effecten maken van elk evenement een gedenkwaardige ervaring.

Ontdek vandaag nog dit pyrotechnisch wonder en maak u klaar om weggeblazen te worden door een werveling van kleuren en lichten. De BUGSY-batterij staat klaar om een vleugje verwondering toe te voegen aan uw célébrations!