BROCCADE 100S PRO

79,99

TTC

De BROCCADE 100S PRO batterij is het toppunt van de vuurwerk kunst. Met zijn 100 schoten, een gewicht van 500 gram en een schietfrequentie van elke 60 seconden gedurende 50 minuten belichaamt het superieure kwaliteit en biedt het spectaculaire effecten. Deze batterij is het toonbeeld van pure waanzin, met 100 ononderbroken uitbarstingen die de lucht op adembenemende wijze verlichten.

Delen :

Op video:

Beschrijving :

Elk van de 100 schoten van de BROCCADE 100S PRO batterij creëert een on overtroffen schouwspel, waarbij de lucht wordt gevuld met betoverende kleuren en pyrotechnische effecten. Of het nu gaat om een grootschalige bruiloft, een gedenkwaardig verjaardagsfeest, Nieuwjaar of een andere speciale viering, deze batterij garandeert een onvergetelijke show.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en de BROCCADE 100S PRO-batterij is ontworpen om te voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit en veiligheid. U kunt met vertrouwen genieten van uw show.

Transformeer uw vieringen in een magisch en onvergetelijk moment met de BROCCADE 100S PRO-batterij. De spectaculaire effecten en ongelooflijke duur maken het tot een ongeëvenaarde pyrotechnische ervaring.

Ontdek vandaag nog dit vuurwerkwonder en maak je klaar om verbaasd te worden door een wervelwind van kleuren en effecten. De BROCCADE 100S PRO-batterij staat klaar om een vleugje waanzin toe te voegen aan uw vieringen!